ONZE GAMMA’S


Carodec biedt u de unieke mogelijkheid om te vergelijken en te kiezen tussen traditionele of duurzame materialen in een zeer groot aantal toepassingen. We adviseren u over de beste keuzes, rekening houdend met uw budget en de specifieke kenmerken van uw werf.

De "duurzame" materialen die wij aanbieden zijn geselecteerd op basis van hun ecologische, sociale en/of lokale impact. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies, een offerte of toegang tot  onze webshop aan te vragen .


Ons assortiment "natuurlijke verven en houtwerkbescherming"

Heb je gehoord van de 3 mensenhuiden? De 1e huid is zijn natuurlijke opperhuid, de 2e zijn kleding en de 3e zijn huis. Dus wat vindt u van de binnenafwerking van onze huizen (pleisters, verven) als ze maandenlang oplosmiddelen en andere schadelijke chemische componenten bevatten en verspreiden? Bescherm uw dierbaren door natuurlijke verven te gebruiken (met kalk, caseïne, silicaten, enz.) die de huid of de bronchiën niet aantasten; en die ook nog eens milieuvriendelijk zijn.

Odoo • Image et Texte

Ons assortiment "akoestische en thermische isolatie"

Schrikt u van de stijgende energieprijzen? Grote truien zijn goed, maar een gezond, warm en geventileerd huis is nog beter! Isoleer uw huis, van de gevel tot het dak, van binnen naar buiten, voor uw thermisch of akoestisch comfort bestaan er verschillende oplossingen! En kies voor natuurlijke, biosourced of gerecyclede isolatie. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn deze natuurlijke  isolatiematerialen (kurk, hout, cellulose, plantaardige of dierlijke wol, enz.) NIET duurder dan synthetische isolatiematerialen , die ook zeer gevaarlijk zijn in geval van brand!

Onze assortimenten “natuurlijkepleisters”

Millennia lang heeft de mens gebouwd met de aarde van de plaats waar hij was! Klei is overal en voor iedereen verkrijgbaar. Het werkt gemakkelijk; het kan worden verwerkt tot "modderstenen", ademende pleisters, verf.... Het is het gezonde, esthetische en afvalvrije materiaal bij uitstek! Als u niet in uw tuin wilt graven, bieden wij u binnen- en buitenpleisters, natuurlijk of gekleurd, op basis van klei, kalk of natuurgips!

Odoo • Image et Texte
Odoo • Image et Texte

Ons "ruwbouw"-assortiment

Want voordat je de afwerking aankan, moet je bouwen, u vindt bij Carodec alles wat de aannemer of de particulier nodig heeft om zijn bouw- of renovatiewerf te starten! Van aggregaten tot constructiehout; van blokken tot wanden; of u nu een huis van baksteen, hout of stro wilt, de grote boze wolf zal onze kwaliteitsmaterialen niet overwinnen!


Onze andere bouwproducten

Bij Carodec vind je ook gereedschap, ijzerwaren, werkkleding, buitenafwerking en vele andere producten en diensten. Maar waar we het meest trots op zijn, is dat we u ook producten uit recycling en hergebruik kunnen aanbieden. Dankzij onze partner BatiTerre zijn dit deuren,  sanitaire, vloeren, verlichting, etc. wie vindt samen met JOU een tweede leven! Allemaal goed voor het milieu en uw portemonnee...

Odoo • Image et Texte

Advies nodig? Vragen?

Neem dan snel contact met ons op, we helpen je graag verder.